Golvläggning i Vaxholm

I staden Vaxholm finns totalt 4 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Vaxholm för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Vaxholm. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Vaxholm kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Vaxholm inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Vaxholm kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Vaxholm så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Vaxholm så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Vaxholm finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Vaxholm passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Eriksson & Dahlin Golventreprenad AB
Yttriumv. 9
185 94 Vaxholm


Herrlins Måleri Stockholm
Krokv. 6
185 94 Vaxholm


Welin-Berger Entreprenad AB
Soldatg. 18
185 34 Vaxholm


Zimkido By Sweden AB
Hamng. 22 A
185 32 Vaxholm

Annons:

Bra golvfirma i Vaxholm

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Vaxholm behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Vaxholm som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Vaxholm för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Vaxholm.

Grundläggande info om Vaxholm

Vaxholm är en tätort i Uppland och centralort i Vaxholms kommun, Stockholms län, belägen på Vaxön. Namnet är troligen taget från öns namn, Vaxön som skrevs Vaxö 1335.

Yta: 163,97 hektar
Invånarantal: 4 857, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Vaxholm.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.