Golvläggning i Västerhaninge

I staden Västerhaninge finns totalt 6 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Västerhaninge för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Västerhaninge. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Västerhaninge kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Västerhaninge inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Västerhaninge kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Västerhaninge så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Västerhaninge så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Västerhaninge finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Västerhaninge passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Benny Andersson Entreprenad
Gnejsv. 33
137 37 Västerhaninge


Haninge Parkettservice AB
Furudalsv. 14
137 34 VÄSTERHANINGE


J.R.S Golv i Haninge
Lugnetv. 43
137 36 VÄSTERHANINGE


JLM Entreprenad
Konvaljev. 3
137 36 VÄSTERHANINGE


Olsson, Mathias
Fållbrunnav. 7
137 91 Västerhaninge


Sjöström, Roger
Huggarv. 18
137 40 Västerhaninge

Annons:

Bra golvfirma i Västerhaninge

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Västerhaninge behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Västerhaninge som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Västerhaninge för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Västerhaninge.

Grundläggande info om Västerhaninge

Västerhaninge är en tätort och en kommundel som ingår i Haninge kommun på Södertörn. Tätorten och kommundelen angränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot Jordbro i söder av ett öppet jordbrukslandskap.

Yta: 931,56 hektar
Invånarantal: 15 134, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Västerhaninge.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.