Golvläggning i Vallentuna

I staden Vallentuna finns totalt 15 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Vallentuna för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Vallentuna. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Vallentuna kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Vallentuna inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Vallentuna kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Vallentuna så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Vallentuna så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Vallentuna finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Vallentuna passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

BE Eurotrade Sverige AB
Blåbärsv. 29
186 45 Vallentuna


Bara Badrum I Vallentuna, AB
Rådjursstigen 15
186 43 Vallentuna


Björklunds Plattsättning AB
Grönlundsv. 2
186 60 VALLENTUNA


Fredrik Hansson Firma
Stenvallav. 8
186 34 Vallentuna


Golvassistans I Sverige AB
Fågelsångsv. 24
186 42 VALLENTUNA


H. Lewéns Golv & Vägg AB
Fågelsångsv. 24
186 42 VALLENTUNA


HB Datagolv & Byggservice AB
Östergården 36
186 37 VALLENTUNA


Hårdstams Parkettservice HB
Ekebyv. 51
186 34 Vallentuna


Jkd Golventreprenad HB
076 - 320 99 54Ke Golv AB
Kragstalundsv. 164
186 54 Vallentuna


Leif Ljungquist AB
Vargmötesv. 7
186 30 Vallentuna


Lindes Golv & Våtrum AB
Bäverstigen 3
186 43 Vallentuna


Mcc Bygg O Badrum
Fornminnesv. 19
186 32 Vallentuna


Robrandt Golv AB
Karlberg 3
186 96 Vallentuna


Två Målare Brandt & Felldin AB
Norrgården 43
186 44 VALLENTUNA

Annons:

Bra golvfirma i Vallentuna

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Vallentuna behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Vallentuna som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Vallentuna för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Vallentuna.

Grundläggande info om Vallentuna

Vallentuna är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Vallentuna kommun i Stockholms län men även innefattande Täby kyrkby i Täby kommun. Vallentunadelen av tätorten utgör centralort i Vallentuna kommun.

Yta: 1 595,50 ha
Invånarantal: 29 519, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Vallentuna.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.