Golvläggning i Tungelsta

I staden Tungelsta finns totalt 9 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Tungelsta för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Tungelsta. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Tungelsta kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Tungelsta inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Tungelsta kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Tungelsta så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Tungelsta så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Tungelsta finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Tungelsta passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Andersson Kjell E. Byggare
Fruns v. 6
137 92 TUNGELSTA


Boström Kakel & Sten AB, Anders
Nederstav. 14
137 55 Tungelsta


Charlestone Plattsättning
Ålstav. 29
137 56 TUNGELSTA


Eros Prestanda Golv
Salbergs v. 21
137 93 Tungelsta


Gustens Golv AB
Trestegsv. 20
137 54 TUNGELSTA


Hx2 Golv AB
Dubbelv. 4
137 57 Tungelsta


P. Castillo Bygg & Golv AB
Tungelstav. 148
137 55 Tungelsta


Säwström Golv och Textil AB
Lidav. 5
137 55 Tungelsta


Säwström Golv och Textil Design
Lidav. 5
137 55 Tungelsta

Annons:

Bra golvfirma i Tungelsta

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Tungelsta behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Tungelsta som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Tungelsta för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Tungelsta.

Grundläggande info om Tungelsta

Tungelsta är en del av tätorten Västerhaninge i Haninge kommun, Stockholms län. Det är tidigare fristående ort och omfattar områden som Krigslida, Hammarängen och Lillgården. Tungelsta gränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot övriga Västerhaninge, i söder och väster mot jordbrukslandskap och olika skogsområden.

Yta:
Invånarantal: 4 257, år 2003

Du kan hitta mer information om staden här Tungelsta.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.