Golvläggning i Tumba

I staden Tumba finns totalt 11 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Tumba för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Tumba. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Tumba kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Tumba inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Tumba kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Tumba så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Tumba så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Tumba finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Tumba passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Anders Andersson Entreprenad
Storvretsv. 80
147 54 Tumba


Björk Industrigolv AB
Kottestigen 117
147 43 Tumba


Jp Golvservice
Grytstigen 89
147 52 Tumba


M P Industrigolv AB
Hans Stahles v. 15
147 41 Tumba


Mbr Ventilation & Allservice AB
Storvretsv. 25
147 54 Tumba


Mvg Hantverk
Lantjägarv. 24
147 55 TUMBA


Pasanen Golv & Städ AB
Skäcklingev. 117
147 55 TUMBA


Piotr Wernerowski Construction
Vedstigen 19
147 52 Tumba


Raines Trägolv
Hökv. 29
147 34 Tumba


Tumba Golvservice AB
Grödingev. 49
147 31 TUMBA


Vreta Bygg Och Plattsättning AB
Långsvängen 33
147 44 TUMBA

Annons:

Bra golvfirma i Tumba

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Tumba behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Tumba som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Tumba för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Tumba.

Grundläggande info om Tumba

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Tumba.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.