Golvläggning i Tullinge

I staden Tullinge finns totalt 15 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Tullinge för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Tullinge. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Tullinge kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Tullinge inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Tullinge kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Tullinge så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Tullinge så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Tullinge finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Tullinge passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Forsbergs Plattsättning
Tullingebergsv. 48
146 45 Tullinge


Freddes Trä & Parkett AB
Tullingebergsv. 21
146 45 Tullinge


Hasselqvists Golv AB
Eklidsv. 3 A
146 40 TULLINGE


He Golvdesign Och Parkettslipning
Anna Maria Roos v. 140
146 54 Tullinge


J Bygg & Dyk
Sörgårdsv. 31
146 52 Tullinge


Janne Hallin Byggentreprenad & Konsult
Nyängsv. 21
146 30 Tullinge


Jede Vvs&Entrepenad AB
Stendalsv. 212
146 52 Tullinge


Jonsson Kakel & Klinker
Nyängsv. 6
146 30 Tullinge


Järna Plattsättning AB
Gjutarv. 14
146 36 Tullinge


Kakelmäster Stockholm AB
Middagsv. 12
146 32 Tullinge


Markku Ravantti Golvservice I Tullinge AB
Plåtslagarv. 49
146 36 Tullinge


Pg Plattsättning&Bygg
Tullingebergsv. 50
146 45 Tullinge


TMH Bilskadecenter i Botkyrka AB
Hamringev. 1
146 41 Tullinge


Tullinge Parkett AB
Rikstensv. 29
146 38 Tullinge


Tullinge plattsättning & bygg HB
Tullinge Strand 94
146 54 Tullinge

Annons:

Bra golvfirma i Tullinge

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Tullinge behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Tullinge som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Tullinge för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Tullinge.

Grundläggande info om Tullinge

Tullinge är en del av Stockholms tätort och kommundel i Botkyrka kommun beläget mellan Tumba och Flemingsberg. Tullinge är omnämnt första gången i samband med att Clauus i þulunge, som troligen var en skrivkunnig bonde, 26 maj 1353 gjorde ett jordbyte i Botkyrka.

Yta: 45,4 km2
Invånarantal: 17 649, år 2013

Du kan hitta mer information om staden här Tullinge.