Golvläggning i Trångsund

I staden Trångsund finns totalt 6 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Trångsund för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Trångsund. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Trångsund kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Trångsund inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Trångsund kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Trångsund så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Trångsund så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Trångsund finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Trångsund passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Antika Golv i Stockholm AB
Norströms v. 3
142 60 Trångsund


Barvemo, Ulf Erik Patrik
Pärlfiskarv. 24
142 63 TRÅNGSUND


Bbn Gruppen AB
Blåsippsdalen 16
142 64 Trångsund


Byggutvecklarna Thorsell & Berg AB
Odonbacken 14
142 64 Trångsund


Nynäs Golvservice
Nytorpsv. 5 A
142 63 TRÅNGSUND


P S Golv AB
Forsfararv. 12
142 66 Trångsund

Annons:

Bra golvfirma i Trångsund

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Trångsund behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Trångsund som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Trångsund för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Trångsund.

Grundläggande info om Trångsund

Trångsund är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Namnet "Trångsund" härrör från det trånga sundet (det trängsta) i den närliggande Drevviken.

Yta: 22,3 km2
Invånarantal: 9 912, år 2011

Du kan hitta mer information om staden här Trångsund.