Golvläggning i Stockholm

I staden Stockholm finns totalt 5 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Stockholm för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Stockholm. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Stockholm kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Stockholm inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Stockholm kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Stockholm så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Stockholm så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Stockholm finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Stockholm passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Bjoorn Flooring AB
Grev Turegatan 11b
114 46 Stockholm


KC Golv
Åsögatan 128
116 24 Stockholm


Lindman AB, Nils
Inedalsg. 1
100 28 STOCKHOLM


Stadens Golv AB
N. Stationsg. 99
113 64 STOCKHOLM


Wasa Parkettservice AB
Völundsg. 9
113 21 Stockholm

Annons:

Bra golvfirma i Stockholm

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Stockholm behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Stockholm som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Stockholm för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Stockholm.

Grundläggande info om Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Stockholm.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.