Golvläggning i Stenhamra

I staden Stenhamra finns totalt 3 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Stenhamra för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Stenhamra. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Stenhamra kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Stenhamra inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Stenhamra kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Stenhamra så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Stenhamra så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Stenhamra finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Stenhamra passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Allmar Bygg Och Fasad AB
Ängsv. 12 B
179 61 STENHAMRA


Färingsö Golv AB
Melbav. 6
179 63 STENHAMRA


Golvbiten I Stockholm AB
Vallviksv. 114
179 61 STENHAMRA

Annons:

Bra golvfirma i Stenhamra

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Stenhamra behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Stenhamra som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Stenhamra för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Stenhamra.

Grundläggande info om Stenhamra

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Stenhamra.