Golvläggning i Spånga

I staden Spånga finns totalt 12 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Spånga för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Spånga. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Spånga kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Spånga inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Spånga kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Spånga så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Spånga så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Spånga finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Spånga passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Alsen Consulting
Dalängsv. 17
163 44 SPÅNGA


Blr Byggtjänst
Axbyplan 20
163 73 SPÅNGA


Byggexperterna I Europa AB
Stormbyv. 2
163 55 SPÅNGA


Flysta Byggredovisning AB
Rullstensv. 27
163 45 Spånga


Kvalitetssäkra Byggen I Stockholm AB
Stormbyv. 2
163 55 SPÅNGA


Liban, Kos Nuh
Hyppingeplan 5
163 68 SPÅNGA


Moden, Noa
Sörgårdsv. 51
163 54 Spånga


Nya Golv i Västerort
Erik Tegels v. 2 B
163 40 SPÅNGA


Servicestart Sverige AB
Skogängsv. 59
163 41 Spånga


Solhems Plattsättning AB
Sörgårdsv. 69
163 52 Spånga


Tapetrummet
Spånga Torg 23
163 51 SPÅNGA


Vrb Bygg AB
Rissnav. 3 B
163 42 SPÅNGA

Annons:

Bra golvfirma i Spånga

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Spånga behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Spånga som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Spånga för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Spånga.

Grundläggande info om Spånga

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånarantal: 39 082, år 2014

Du kan hitta mer information om staden här Spånga.