Golvläggning i Sorunda

I staden Sorunda finns totalt 4 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Sorunda för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Sorunda. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Sorunda kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Sorunda inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Sorunda kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Sorunda så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Sorunda så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Sorunda finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Sorunda passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Fi - Snickeri O Måleri AB
Carl Bondes v. 27
148 71 SORUNDA


Ingemar Eriksson Golv & Bygg
Gullvivev. 7
148 71 SORUNDA


Mats Holmström Golv
Segersängsv. 13
148 96 Sorunda


MikaS Plattsättning och Bygg
Porthus 13
148 97 SORUNDA

Annons:

Bra golvfirma i Sorunda

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Sorunda behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Sorunda som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Sorunda för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Sorunda.

Grundläggande info om Sorunda

Sorunda är en tätort i Nynäshamns kommun bestående av flera mindre byar där även Sorunda kyrka ligger, sockenkyrka i Sorunda socken. Nära kyrkan ligger en tingshög.

Yta: 110,32 hektar
Invånarantal: 1 307, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Sorunda.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.