Golvläggning i Solna

I staden Solna finns totalt 17 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Solna för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Solna. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Solna kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Solna inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Solna kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Solna så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Solna så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Solna finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Solna passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

AB Solna Byggprojekt
Andersv. 4
169 69 Solna


Affe Boijes Golv AB
Hannebergsg. 14
171 68 Solna


Bruske Måleri AB, Carl
Pipers v. 2 B
170 73 SOLNA


Cevriz Bygg AB
Gustafsv. 1
169 58 Solna


Drava Bygg & Badrum AB
Ankdammsg. 24
171 43 SOLNA


Happy Room
Spårv. 4
169 32 Solna


IN3PRENÖR AB
08 - 734 64 00Ingeniörsfirma Anders von Plomgren AB
Gustafsv. 10
169 58 Solna


Jerker Boström
Erik Sandbergs g. 50
169 34 Solna


Miljöförnyelse Golvservice I Stockholm AB
Fabriksv. 7
171 48 Solna


Neosetgruppen
Hagalundsg. 10
169 63 Solna


P-Pro Bygg AB
Infanterig. 1
171 59 Solna


Rossler Bygg
Ängkärrsg. 4
171 70 SOLNA


Råsunda Måleri & Entreprenad
Backv. 6
169 55 SOLNA


Silanex AB
Råsundav. 162
169 36 Solna


Solna Hair & Beauty AB
Hagav. 2
169 69 Solna


Tooltime Bygg
Idrottsg. 5
169 35 SOLNA

Annons:

Bra golvfirma i Solna

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Solna behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Solna som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Solna för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Solna.

Grundläggande info om Solna

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Du kan hitta mer information om staden här Solna.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.