Golvläggning i Sollentuna

I staden Sollentuna finns totalt 17 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Sollentuna för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Sollentuna. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Sollentuna kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Sollentuna inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Sollentuna kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Sollentuna så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Sollentuna så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Sollentuna finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Sollentuna passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

AhlborgS Trägolv och Trappslipning
Lomv. 519
192 56 Sollentuna


Ahlström Konsult AB, Ove
Allév. 6 A
192 76 Sollentuna


Al Bygg och Badrum AB
Merkurigränd 11
191 47 SOLLENTUNA


Bagarbo Fastighetsförvaltning AB
Turebergs Allé 2
191 62 Sollentuna


Bücob AB
Studievägen 17
191 50 SOLLENTUNA


Edsviken Bad Och Bygg AB
Ringv. 20
191 45 SOLLENTUNA


Edsvikensgolv
070 - 409 67 00



G&J Golv-Städservice
Smedjev. 9
191 49 SOLLENTUNA


Golvtema I Stockholm AB
Skyttev. 19
192 58 Sollentuna


House Stockholm AB
Vikingav. 12 C
191 45 SOLLENTUNA


Liljedahl Of Sweden AB
Lomv. 621
192 57 SOLLENTUNA


Mönstergolv H. Wahllund AB
Åkerv. 20
191 40 Sollentuna


Nordens Servicestyrka AB
Ribbings v. 45
192 52 Sollentuna


Samuelsson Inredning
Fjällv. 4 A
191 46 Sollentuna


Sgs Bygg & Renovering AB
Bygdev. 15
191 60 Sollentuna


T J Golvservice AB
Rotebergsv. 2
192 78 Sollentuna


Vm Produkter AB
021 - 41 58 20


Annons:

Bra golvfirma i Sollentuna

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Sollentuna behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Sollentuna som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Sollentuna för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Sollentuna.

Grundläggande info om Sollentuna

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Du kan hitta mer information om staden här Sollentuna.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.