Golvläggning i Sköndal

I staden Sköndal finns totalt 10 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Sköndal för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Sköndal. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Sköndal kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Sköndal inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Sköndal kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Sköndal så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Sköndal så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Sköndal finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Sköndal passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

AB Assars Herr- & Gossekipering
Sköndalsv. 116
128 68 SKÖNDAL


Artur
Tårtv. 24
128 69 Sköndal


Edinson All Cleaning
Dalbobranten 19
128 68 SKÖNDAL


Hermida Bygg
Orhemsv. 132
128 65 Sköndal


Jordestam Konsult AB
Bagargränd 14
128 67 Sköndal


Kai Erik Lindbom
Sköndalsv. 98
128 68 SKÖNDAL


Lövbergs Mattor, L,
Kubbeg. 20
128 67 Sköndal


Mobile Design Europé AB
Mandelbrödsv. 2
128 69 Sköndal


Petra Bygg och Renovering AB
Bengt Bagares Gränd 21
128 66 SKÖNDAL


Sköndals Parkett och Bygg
Gråhundsv. 214
128 62 SKÖNDAL

Annons:

Bra golvfirma i Sköndal

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Sköndal behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Sköndal som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Sköndal för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Sköndal.

Grundläggande info om Sköndal

Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger inom Farsta stadsdelsområde. Stadsdelen bildades 1926 och gränsar till Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Skarpnäcks Gård, Orhem och Larsboda. I trakten finns gravfält som troligen härrör från före vikingatiden.

Yta: 307 ha
Invånarantal: 7585, år 2012

Du kan hitta mer information om staden här Sköndal.