Golvläggning i Skogås

I staden Skogås finns totalt 11 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Skogås för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Skogås. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Skogås kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Skogås inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Skogås kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Skogås så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Skogås så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Skogås finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Skogås passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Epotex Säljservice AB
Svarvarv. 10
142 50 SKOGÅS


Freddys Golvservice AB
Fjäderv. 16
142 52 SKOGÅS


Hebe Städ & Fastighetsservice AB
Vallhornsv. 4
142 32 SKOGÅS


Lissma Golv
Persbergsv. 1
142 91 Skogås


Metodgolv i Stockholm AB
Speditionsv. 15
142 50 SKOGÅS


Målareden
Loftv. 3
142 35 Skogås


Nolimo Kök & Interiör AB
Storvretsv. 32
142 34 SKOGÅS


Orient Bygg & Städ AB
Loftv. 14
142 35 Skogås


Robert Eriksson Service
Rökslingan 22 A
142 52 SKOGÅS


Torkab Entreprenad AB
Speditionsv. 15
142 50 SKOGÅS


Trångsunds Parkett & Byggtjänst HB
Drevviksv. 6 A
142 52 SKOGÅS

Annons:

Bra golvfirma i Skogås

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Skogås behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Skogås som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Skogås för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Skogås.

Grundläggande info om Skogås

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånarantal: 13 783, år 2011

Du kan hitta mer information om staden här Skogås.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.