Golvläggning i Skarpnäck

I staden Skarpnäck finns totalt 8 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Skarpnäck för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Skarpnäck. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Skarpnäck kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Skarpnäck inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Skarpnäck kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Skarpnäck så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Skarpnäck så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Skarpnäck finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Skarpnäck passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Cabella AB
Varmfrontsg. 18
128 34 Skarpnäck


EMJ Service AB
Pilotg. 2
128 32 Skarpnäck


Hammarby Plattsättning
Statsrådsv. 34
128 38 Skarpnäck


Miljögolv i Stockholm AB
Flygfältsg. 4
128 30 Skarpnäck


Prokbygg i Stockholm
Flyghamnsg. 4
128 35 SKARPNÄCK


RA Golv AB
Flygfältsg. 7
128 30 Skarpnäck


Solumcura AB
Segelflygsg. 6
128 33 SKARPNÄCK


Stockholms Golvutjämning AB
Flygfältsg. 1
128 30 Skarpnäck

Annons:

Bra golvfirma i Skarpnäck

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Skarpnäck behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Skarpnäck som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Skarpnäck för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Skarpnäck.

Grundläggande info om Skarpnäck

Skarpnäcks gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Flaten, Orhem, Sköndal, Gubbängen, Gamla Enskede, Enskededalen, Kärrtorp, Bagarmossen samt till Älta i Nacka kommun. Antalet invånare uppgår till cirka 11 000. Stadsdelen bildades 1963 av de tidigare stadsdelarna Pungpinan och Skarpnäck.

Yta: 283 hektar
Invånarantal: 11086, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Skarpnäck.