Golvläggning i Skärholmen

I staden Skärholmen finns totalt 20 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Skärholmen för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Skärholmen. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Skärholmen kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Skärholmen inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Skärholmen kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Skärholmen så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Skärholmen så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Skärholmen finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Skärholmen passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

A. Gallus Renovering AB
Järnbärarv. 14
127 33 Skärholmen


Ayyub Musayev
Vårbergsplan 2
127 43 SKÄRHOLMEN


Bygg & Dekoration STHLM AB
Tempelriddarv. 2
127 60 Skärholmen


EM Plattsättning AB
Stensätrav. 8
127 39 Skärholmen


Em Platt Resurs AB
Stensätrav. 8
127 39 Skärholmen


Emb Platt AB
Stensätrav. 8
127 39 Skärholmen


Gd-Byggservice
Frimurarv. 10
127 60 Skärholmen


Interflooring Company AB
Ålgrytev. 37
127 32 SKÄRHOLMEN


Jonnes Måleri o. Golv
Duvholmsgränd 2
127 41 SKÄRHOLMEN


Krister Städ & Ombyggnadsservice
Gröna Stugans v. 43
127 34 SKÄRHOLMEN


Lb Complex AB
Fjärdholmsgränd 7 B
127 44 Skärholmen


Lb Mark Snickeri
Fjärdholmsgränd 7 B
127 44 Skärholmen


Lld Plattsättning & Mosaik HB
St. Sällskapets v. 50
127 31 Skärholmen


Nc - Bad Och Kök Renovering
Lindholmsbacken 111
127 49 SKÄRHOLMEN


Nc Bad & Kök Renovering AB
Lindholmsbacken 111
127 49 SKÄRHOLMEN


Nn Entreprenad & VVS AB
Ängsholmsgränd 14
127 42 Skärholmen


Olle Lind Golv AB
Stensätrav. 9
127 39 Skärholmen


T.M.S Teknisk Marmorslipning och Städservice
Storholmsbackarna 72
127 43 SKÄRHOLMEN


Tanveer Ahmed
Lammholmsbacken 55
127 49 SKÄRHOLMEN


Åke Olssons Inredningsservice
Kråksätrabacken 73
127 30 SKÄRHOLMEN

Annons:

Bra golvfirma i Skärholmen

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Skärholmen behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Skärholmen som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Skärholmen för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Skärholmen.

Grundläggande info om Skärholmen

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Du kan hitta mer information om staden här Skärholmen.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.