Golvläggning i Skå

I staden Skå finns totalt 2 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Skå för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Skå. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Skå kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Skå inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Skå kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Skå så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Skå så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Skå finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Skå passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

City Golv Roland Lindgren AB
Lillängsv. 2
179 75 SKÅ


Prospekt Golv AB
L. Berga 4
179 75 SKÅ

Annons:

Bra golvfirma i Skå

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Skå behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Skå som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Skå för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Skå.

Grundläggande info om Skå

Skå socken i Uppland ingick i Färentuna härad och är sedan 1971 en del av Ekerö kommun, från 2016 inom Färingsö distrikt. Skå socken ligger väster om Stockholm på södra Färingsö med Långtarmen i söder och Mörbyfjärden i öster. Socknen har odlad slättbygd som omväxlar med höjder speciellt i väster.

Yta: 19 km2
Invånarantal: 738, år 1952

Du kan hitta mer information om staden här Skå.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.