Golvläggning i Segeltorp

I staden Segeltorp finns totalt 6 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Segeltorp för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Segeltorp. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Segeltorp kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Segeltorp inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Segeltorp kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Segeltorp så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Segeltorp så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Segeltorp finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Segeltorp passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Brandt Service AB
Vårdkasev. 5
141 74 Segeltorp


Byggbröderna Anläggning I Stockholm AB
Värnv. 21
141 74 Segeltorp


Mathias Sundberg Plattmäster
Slåtterv. 43 B
141 70 Segeltorp


Mic-Golv
Hagv. 26
141 70 Segeltorp


Pege:S Golvbeläggningar
Tjäderv. 7
141 72 Segeltorp


Renovera Mitt AB
Chronas v. 7
141 71 SEGELTORP

Annons:

Bra golvfirma i Segeltorp

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Segeltorp behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Segeltorp som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Segeltorp för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Segeltorp.

Grundläggande info om Segeltorp

Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Yta: 11,2 km2
Invånarantal: 11 870, år 2011

Du kan hitta mer information om staden här Segeltorp.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.