Golvläggning i Saltsjöbaden

I staden Saltsjöbaden finns totalt 11 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Saltsjöbaden för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Saltsjöbaden. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Saltsjöbaden kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Saltsjöbaden inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Saltsjöbaden kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Saltsjöbaden så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Saltsjöbaden så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Saltsjöbaden finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Saltsjöbaden passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

AF Golv & Bygg
08 - 651 51 10B & D Grupp HB
Harrg. 10
133 42 SALTSJÖBADEN


Dahlin Jan Golv
Snörpvadsg. 28
133 43 Saltsjöbaden


Ecua Golvrenovering
Fisksätra Torg 6
133 41 Saltsjöbaden


Edison Fabian Paredes Semanate
Fisksätra Torg 11
133 41 Saltsjöbaden


Golv och Väggkompaniet A.Lundberg AB
Mov. 12
133 36 Saltsjöbaden


Lindroos Plattsättning AB
Passa Personlig Assistent AB
Älgöv. 369
133 37 SALTSJÖBADEN


Saltsjöbadens Kakelbutik AB
073 - 650 59 99Service Torget AB
Ringv. 5 B
133 39 SALTSJÖBADEN


Yezbeck Byggtjänster AB
Fisksätra Torg 6
133 41 Saltsjöbaden

Annons:

Bra golvfirma i Saltsjöbaden

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Saltsjöbaden behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Saltsjöbaden som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Saltsjöbaden för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Saltsjöbaden.

Grundläggande info om Saltsjöbaden

Saltsjöbaden är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Saltsjöbaden/Fisksätra. Saltsjöbaden omfattar Neglingeön, en halvö på cirka 75 hektar som ligger mellan Baggensfjärden och Neglingeviken och är förenad med fastlandet genom ett näs vid Rösunda.

Yta: 541,94 hektar
Invånarantal: 9 491, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Saltsjöbaden.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.