Golvläggning i Rosersberg

I staden Rosersberg finns totalt 3 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Rosersberg för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Rosersberg. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Rosersberg kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Rosersberg inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Rosersberg kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Rosersberg så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Rosersberg så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Rosersberg finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Rosersberg passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Björkmans Golv & Kakel
Slottsv. 101
195 95 ROSERSBERG


JB Bad & Bygg, AB
Slottsv. 101
195 95 ROSERSBERG


Rimi Bygg AB
Norrsunda Skoby 110
195 95 ROSERSBERG

Annons:

Bra golvfirma i Rosersberg

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Rosersberg behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Rosersberg som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Rosersberg för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Rosersberg.

Grundläggande info om Rosersberg

Rosersberg är en tätort i Sigtuna kommun som ligger mellan Märsta och Upplands Väsby. Strax utanför tätorten finns Rosersbergs slott, Anstalten Storboda, Räddningsskolan i Rosersberg.[2] och ett stort industriområde med bl.a. logistikcenter, kombiterminal och postterminal.

Yta: 183,62 hektar
Invånarantal: 1 671, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Rosersberg.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.