Golvläggning i Ösmo

I staden Ösmo finns totalt 5 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Ösmo för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Ösmo. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Ösmo kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Ösmo inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Ösmo kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Ösmo så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Ösmo så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Ösmo finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Ösmo passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Berggrens Kakel & Murningsarbeten
Lokes v. 16
148 33 ÖSMO


Strömkvist Golv
Nätv. 21
148 35 ÖSMO


Systemstrategerna Holding Sh AB
Björn Barkmans v. 19
148 32 ösmo


Södertörns Golvtjänst AB
Kvastv. 10
148 33 ÖSMO


Ösmo Stensättning
Björn Barkmans v. 6
148 32 ösmo

Annons:

Bra golvfirma i Ösmo

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Ösmo behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Ösmo som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Ösmo för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Ösmo.

Grundläggande info om Ösmo

Ösmo är en tätort i Nynäshamns kommun och kyrkbyn i Ösmo socken, belägen utmed Nynäsbanan och alltsedan sekelskiftet 1900 ett stationssamhälle. Ösmo ligger i anslutning till Riksväg 73 från Stockholm och Länsväg 225 från Södertälje.

Yta: 219,37 hektar
Invånarantal: 3911, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Ösmo.