Golvläggning i Nynäshamn

I staden Nynäshamn finns totalt 6 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Nynäshamn för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Nynäshamn. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Nynäshamn kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Nynäshamn inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Nynäshamn kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Nynäshamn så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Nynäshamn så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Nynäshamn finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Nynäshamn passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Annis Redovisning AB
Snickargränd 5
149 30 Nynäshamn


Björkqvists Golv, AB
Hacktorpsv. 33
149 41 Nynäshamn


Jb Konsult & Entreprenad
Teknikerv. 8
149 45 Nynäshamn


Patrik Ek Design Bygg & Plattsättning AB
Bryggstigen 4
149 35 NYNÄSHAMN


Sts Golv Och Byggtjänst HB
Ängg. 21
149 50 Nynäshamn


Tungelsta Plattsättning AB
Telegrafg. 36
149 41 Nynäshamn

Annons:

Bra golvfirma i Nynäshamn

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Nynäshamn behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Nynäshamn som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Nynäshamn för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Nynäshamn.

Grundläggande info om Nynäshamn

Nynäshamn är en tätort samt centralort i Nynäshamns kommun, Stockholms län. Nynäshamn är beläget längst söderut på Södertörn, 58 kilometer söder om Stockholm. Staden växte fram som uthamn till Stockholm, på mark som tidigare tillhört Nynäs gods.

Yta: 667,58 hektar
Invånarantal: 13 510, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Nynäshamn.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.