Golvläggning i Nykvarn

I staden Nykvarn finns totalt 12 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Nykvarn för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Nykvarn. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Nykvarn kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Nykvarn inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Nykvarn kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Nykvarn så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Nykvarn så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Nykvarn finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Nykvarn passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Accent Måleri I Mälardalen AB
Tallbacksv. 40
155 30 NYKVARN


Arcium AB
Ramtorpsvägen
NYKVARN


Berglund Kakeldesign, Tony
Vänstra 21
155 91 Nykvarn


Bespack Golv & Byggentreprenad AB
070 - 491 17 99Golv Essen AB
Morkullsv. 6
155 30 NYKVARN


Golvspecialisterna Sverige AB
Biv. 10
155 32 NYKVARN


Ha Parkett
Solbacken
155 94 NYKVARN


Lars Lennart Karlsson Mark & Fastigheter AB
BROKVARN FÖRETAGSHUSET
155 34 NYKVARN


Pve Sten AB
Skogsv. 1 B
155 30 NYKVARN


R Lindahl Golv Service AB
070 - 541 08 00Strandviks Trägolv AB
Malstensslingan 17
155 34 NYKVARN


Söderberg O Haglund Parkett & Golv AB
08 - 552 471 03


Annons:

Bra golvfirma i Nykvarn

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Nykvarn behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Nykvarn som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Nykvarn för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Nykvarn.

Grundläggande info om Nykvarn

Nykvarn är en tätort och centralort i Nykvarns kommun i Stockholms län i Södermanland. Orten ligger 1,5 mil väster om Södertälje.I Nykvarn finns grundskolorna Turingeskolan (F-5), Björkestaskolan (F-5) och Lillhagaskolan (6-9). Nykvarns herrgård ligger i orten som genomkorsas av Svealandsbanan

Yta: 439,33 hektar
Invånarantal: 6 497, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Nykvarn.