Golvläggning i Norrtälje

I staden Norrtälje finns totalt 10 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Norrtälje för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Norrtälje. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Norrtälje kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Norrtälje inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Norrtälje kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Norrtälje så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Norrtälje så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Norrtälje finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Norrtälje passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Anders Golv & Kakel AB
Abborrv. 12
761 41 Norrtälje


Golv Ove AB
Furusundsv. 100
761 93 NORRTÄLJE


Göran Erikssons Trägolv
Herkulesg. 7
761 31 NORRTÄLJE


Jb Keramik och Sten AB
Soluddsv. 8
761 97 NORRTÄLJE


Karlsängens Golvslip AB
Malstarakan 20
761 73 NORRTÄLJE


Narstrand Fastighetsbolag AB
Brobyvägen 82
761 74 Norrtälje


Solution Golv & Kakel, AB
Görlaslingan 23
761 41 Norrtälje


Thunborgs Golvservice AB
Kristineholmsv. 36
761 72 Norrtälje


Åkerlunds Grund o Kakel AB
Två kyrkors väg 78
761 73 NORRTÄLJE


Örjans Golv & Kakel AB
Görlaslingan 14
761 41 Norrtälje

Annons:

Bra golvfirma i Norrtälje

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Norrtälje behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Norrtälje som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Norrtälje för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Norrtälje.

Grundläggande info om Norrtälje

Norrtälje är en tätort (stad) i Roslagen (Upplands kustland) och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Yta: 754 hektar
Invånarantal: 17 675, år 2011

Du kan hitta mer information om staden här Norrtälje.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.