Golvläggning i Märsta

I staden Märsta finns totalt 13 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Märsta för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Märsta. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Märsta kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Märsta inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Märsta kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Märsta så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Märsta så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Märsta finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Märsta passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Fe Mur & Puts
Skepptuna Ista 267
195 93 MÄRSTA


Fe Mur & Puts AB
Skepptuna Ista 267
195 93 MÄRSTA


Happy Homes Sigtuna Golv och Kakel
Sönderborgsg. 2
195 30 Märsta


Illapu Service AB
Norrbackav. 1 C
195 45 Märsta


Jg Golv och Bygg AB
Söderg. 3 C
195 34 Märsta


Jmd Totalentreprenad AB
Friggag. 5
195 58 Märsta


Karolinas Städ&Bygg
Kungshörnet 3
195 58 Märsta


Mh Unlimited AB
Ringv. 29
195 31 MÄRSTA


Märsta Golvslipning
Lingonstigen 4
195 44 MÄRSTA


Rosersbergs Golv Happy Homes
Sönderborgsg. 2
195 30 Märsta


Sa&Ba Byggservice AB
Frejg. 67
195 53 MÄRSTA


Sigtuna Badrum & Kök AB
Bromsta 203
195 92 Märsta


Sigtuna Golv AB
Sönderborgsg. 2
195 30 Märsta

Annons:

Bra golvfirma i Märsta

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Märsta behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Märsta som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Märsta för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Märsta.

Grundläggande info om Märsta

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånarantal: 24 068, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Märsta.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.