Golvläggning i Ljusterö

I staden Ljusterö finns totalt 2 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Ljusterö för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Ljusterö. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Ljusterö kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Ljusterö inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Ljusterö kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Ljusterö så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Ljusterö så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Ljusterö finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Ljusterö passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Byggnadsfirma Lars K. Hansson
Västerkärrsv. 1
184 97 LJUSTERÖ


Ljusterö Golvservice
Tallhöjdsv. 2
184 97 LJUSTERÖ

Annons:

Bra golvfirma i Ljusterö

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Ljusterö behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Ljusterö som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Ljusterö för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Ljusterö.

Grundläggande info om Ljusterö

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är den största ön i Stockholms skärgård som saknar broförbindelse med fastlandet. Ljusterö är förbundet med fastlandet via färjeleden Ljusteröleden. Ön ingår sedan 1869 i Ljusterö socken, från att tidigare varit uppdelad i Norra Ljusterö församling och Södra Ljusterö församling.

Yta: 6 205 ha
Invånarantal: 1 591, år

Du kan hitta mer information om staden här Ljusterö.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.