Golvläggning i Lidingö

I staden Lidingö finns totalt 10 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Lidingö för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Lidingö. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Lidingö kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Lidingö inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Lidingö kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Lidingö så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Lidingö så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Lidingö finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Lidingö passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Andre Renoveringar
Lillåkersv. 8
181 59 Lidingö


Crea Nord KB
Ewelita Byggservice AB
Källängsv. 30
181 44 Lidingö


Hammarby Sjöstad Bygg AB
Fregattv. 7
181 37 Lidingö


Lidingö Plattsättning, AB
Sagav. 10
181 42 Lidingö


Mattsson Golv O Inredning
Gavelv. 5
181 61 LIDINGÖ


OSS Golv AB
Torsvikssvängen 7
181 34 LIDINGÖ


S Edin Plattsättning AB
Larsbergsv. 50
181 39 Lidingö


Tomila
Lillåkersv. 22
181 59 Lidingö


Xshus
Ryttarv. 39
181 41 LIDINGÖ

Annons:

Bra golvfirma i Lidingö

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Lidingö behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Lidingö som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Lidingö för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Lidingö.

Grundläggande info om Lidingö

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Lidingö.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.