Golvläggning i Kungsängen

I staden Kungsängen finns totalt 7 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Kungsängen för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Kungsängen. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Kungsängen kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Kungsängen inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Kungsängen kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Kungsängen så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Kungsängen så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Kungsängen finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Kungsängen passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

A.H Golvoslip
V. Rydsv. 104
196 31 KUNGSÄNGEN


Don C. Bygg Och Service
Tarantellastigen 12
196 37 KUNGSÄNGEN


Ericson Bad & Snickeri i Skokloster AB
Öråker Mahognyvillan 1
196 93 KUNGSÄNGEN


J Svensson Kakel & Bygg AB
Penselv. 23
196 38 Kungsängen


Stl Bygg & Kakel, AB
Sidenv. 6
196 38 Kungsängen


Tony Lindqvist Vägg & Golv
Bomullsv. 24
196 38 Kungsängen


Österback Golv & Badrum
Torget 2 A
196 30 Kungsängen

Annons:

Bra golvfirma i Kungsängen

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Kungsängen behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Kungsängen som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Kungsängen för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Kungsängen.

Grundläggande info om Kungsängen

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Kungsängen.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.