Golvläggning i Kista

I staden Kista finns totalt 12 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Kista för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Kista. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Kista kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Kista inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Kista kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Kista så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Kista så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Kista finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Kista passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

A.T. Comfort Golvslipning & Golvvård HB
Trondheimsg. 11
164 32 Kista


ACKEs Stenmontage AB
Sibeliusgången 40
164 72 Kista


Alex Bygg & Städ HB
Langelandsg. 38
164 43 Kista


Constrolux AB
Nordkapsg. 17
164 36 Kista


Dileko HB
Lofoteng. 12
164 33 KISTA


Golvkedjan AB
Norgeg. 2
164 32 Kista


Millroth Och Malmberg Multimotion AB
Hanstavägen 80
164 55 KISTA


S.R.G (Svenska Renoverings Gruppen) AB
Lofoteng. 33
164 33 KISTA


Sps Städ AB
Ringstedsg. 67
164 48 KISTA


Sthlm Mark & Anläggning AB
Västfjordsgatan 56
164 55 KISTA


T&A Connor Mark
Finlandsg. 64
164 74 Kista


Yekta Bygg ABAnnons:

Bra golvfirma i Kista

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Kista behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Kista som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Kista för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Kista.

Grundläggande info om Kista

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Du kan hitta mer information om staden här Kista.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.