Golvläggning i Johanneshov

I staden Johanneshov finns totalt 15 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Johanneshov för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Johanneshov. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Johanneshov kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Johanneshov inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Johanneshov kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Johanneshov så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Johanneshov så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Johanneshov finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Johanneshov passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

2H Plattsättning HB
Kalmg. 41
121 45 Johanneshov


Ambjörns Golvslip
Nathorstv. 19
121 37 JOHANNESHOV


Christer Jägbeck AB
Gullmarsv. 10
121 40 JOHANNESHOV


Figgé Stenentreprenader Ab
Finn Malmgrens v. 48
121 38 Johanneshov


Golvmakare Pettersso
Pelarg. 13
121 47 Johanneshov


Hs Golv & Byggservice Harald Svensson AB
Etsarv. 1
121 43 Johanneshov


Hälsinge Plattsättning AB
070 - 695 81 63MB Gipsputs AB
Arenav. 47
121 77 JOHANNESHOV


Mareks Måleri & Plattsättning
Blåsutv. 53
121 36 Johanneshov


Nya Golvjouren mb AB
Skulptörv. 29
121 43 Johanneshov


Putsbi AB
Garagev. 15
121 48 JOHANNESHOV


Remaljeringsbolaget I Storstockholm AB
08 - 600 20 30Sandå Stockholm AB
Enskedev. 44
121 62 JOHANNESHOV


Svenska Fuktspärr AB
Lyckebyv. 7
121 52 Johanneshov


Terrazzospecialisten
Pastellv. 11
121 36 Johanneshov

Annons:

Bra golvfirma i Johanneshov

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Johanneshov behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Johanneshov som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Johanneshov för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Johanneshov.

Grundläggande info om Johanneshov

Johanneshov är en stadsdel i norra delen av Söderort inom Stockholms kommun. Den gränsar till stadsdelarna Södra Hammarbyhamnen, Hammarbyhöjden, Gamla Enskede, Enskede gård och Årsta. Här ligger Globenområdet och Slakthusområdet.

Yta: 127 hektar
Invånarantal: 5881, år 2008

Du kan hitta mer information om staden här Johanneshov.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.