Golvläggning i Järna

I staden Järna finns totalt 5 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Järna för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Järna. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Järna kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Järna inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Järna kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Järna så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Järna så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Järna finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Järna passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Byggfutten Bygg & Plattsättning AB
Storg. 67
153 30 Järna


C.M. Kakel Artisten
Ensta 6
153 95 JÄRNA


Dreydels Golv HB
Gullvivsstigen 48
153 31 JÄRNA


Målerifirma Sture Hagström AB
Tuna Industriv. 11
153 30 Järna


Nordiska Naturhem AB
Almviks Gård
153 95 JÄRNA

Annons:

Bra golvfirma i Järna

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Järna behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Järna som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Järna för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Järna.

Grundläggande info om Järna

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Järna.