Golvläggning i Huddinge

I staden Huddinge finns totalt 8 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Huddinge för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Huddinge. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Huddinge kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Huddinge inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Huddinge kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Huddinge så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Huddinge så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Huddinge finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Huddinge passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Distriktsmäklarna I Stor Stockholm AB
Lavspinnarv. 9
141 37 Huddinge


Frööjds Kakelbygg
Champinjonv. 15
141 60 Huddinge


Julias Plattsättning och Bygg AB
Kvarnvretesv. 7
141 91 Huddinge


Mattes Golvservice
Myrängsv. 26
141 37 Huddinge


Stadens Golv AB
Dalkarlsv. 49
141 40 Huddinge


Stenfirma Valter Eklund AB
Sördalav. 22 A
141 60 Huddinge


Tarki Bygg AB
Mangårdsv. 7
141 51 Huddinge


Wiwood AB
Elektronv. 1
141 49 HUDDINGE

Annons:

Bra golvfirma i Huddinge

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Huddinge behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Huddinge som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Huddinge för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Huddinge.

Grundläggande info om Huddinge

Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Yta: 142 km2
Invånarantal: 20 124, år 1949

Du kan hitta mer information om staden här Huddinge.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.