Golvläggning i Hölö

I staden Hölö finns totalt 3 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Hölö för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Hölö. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Hölö kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Hölö inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Hölö kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Hölö så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Hölö så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Hölö finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Hölö passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Edins Måleri & Kakel AB
Hammarv. 14
153 94 Hölö


Jch Måleri
Viv. 9
153 71 HÖLÖ


Järna Fogfria Industrigolv AB
SYRÉNBACKEN A
153 92 Hölö

Annons:

Bra golvfirma i Hölö

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Hölö behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Hölö som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Hölö för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Hölö.

Grundläggande info om Hölö

Hölö är en tätort i Södertälje kommun och kyrkbyn i Hölö socken i Södermanland. Orten är belägen strax norr om Vagnhärad, söder om Södertälje. Den ramas in av Nyköpingsbanan i väster och E4 i öster.

Yta: 133,21 hektar
Invånarantal: 1 400, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Hölö.