Golvläggning i Hässelby

I staden Hässelby finns totalt 14 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Hässelby för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Hässelby. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Hässelby kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Hässelby inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Hässelby kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Hässelby så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Hässelby så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Hässelby finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Hässelby passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Artur Snickare
Carl Bondes v. 60
165 74 Hässelby


Cf Construct AB
Maltesholmsv. 121
165 66 HÄSSELBY


D&M Måleri
Spireabågen 12
165 59 HÄSSELBY


Dariusz Plattsättning och Säkerhets, AB
Maltesholmsv. 147
165 62 HÄSSELBY


Emperio Gruppen AB
Smedshagsv. 14
165 73 HÄSSELBY


Far & Son Plattor & Mattor
Blomsterkungsv. 362
165 77 HÄSSELBY


Flygande Mattan Golv O Fastighetsservice AB
Spiralbacken 9
165 64 HÄSSELBY


Horndahls Golv & Våtrums Service AB
Dvärglinsgränd 12
165 78 Hässelby


Jhls Golv AB
Uddgränd 23 A
165 73 HÄSSELBY


Jrm Byggservice AB
Kavaljersstigen 10
165 57 HÄSSELBY


MCK Mur & Puts AB
Bergsliden 6
165 72 Hässelby


Mur&Platt Service Stockholm AB
Glädjev. 10 B
165 75 HÄSSELBY


Safe Move Stockholm HB
Viveka Trolles Gränd 13
165 54 Hässelby


Universal Life Hälsokost
Hässelby torg
165 59 HÄSSELBY

Annons:

Bra golvfirma i Hässelby

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Hässelby behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Hässelby som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Hässelby för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Hässelby.

Grundläggande info om Hässelby

Hässelby är ett område i Västerort i Stockholms kommun, vilket omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand och Hässelby villastad. Området motsvarar geografiskt Hässelby församling i Svenska kyrkan. Namnet är hämtat från Hässelby slott, vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna.

Yta: 19,6 km2
Invånarantal: 71 042, år 2014

Du kan hitta mer information om staden här Hässelby.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.