Golvläggning i Haninge

I staden Haninge finns totalt 2 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Haninge för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Haninge. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Haninge kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Haninge inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Haninge kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Haninge så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Haninge så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Haninge finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Haninge passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Matt-Center i Handen AB
Nynäsv. 3 F
136 47 HANINGE


Stengolvspecialisten I Haninge AB
Lodjurets g. 202
136 64 Haninge

Annons:

Bra golvfirma i Haninge

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Haninge behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Haninge som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Haninge för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Haninge.

Grundläggande info om Haninge

Haninge kommun är en skärgårdskommun samt förort till Stockholm i Stockholms län. Centralort är Handen som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen på ön Södertörn i nordöstra delen av landskapet Södermanland. I öster gränsar kommunen till Östersjön med Stockholms södra skärgård.

Yta: 464,37 km2
Invånarantal: 83 866, år 2015

Du kan hitta mer information om staden här Haninge.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.