Golvläggning i Handen

I staden Handen finns totalt 2 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Handen för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Handen. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Handen kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Handen inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Handen kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Handen så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Handen så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Handen finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Handen passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

A.S.J. Bygg AB
Träffg. 4
136 44 Handen


Södra Stockholms Byggservice AB
Ängsv. 57 C
136 48 Handen

Annons:

Bra golvfirma i Handen

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Handen behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Handen som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Handen för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Handen.

Grundläggande info om Handen

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Du kan hitta mer information om staden här Handen.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.