Golvläggning i Hallstavik

I staden Hallstavik finns totalt 5 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Hallstavik för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Hallstavik. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Hallstavik kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Hallstavik inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Hallstavik kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Hallstavik så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Hallstavik så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Hallstavik finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Hallstavik passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Greenleaf Byggservice AB
Mariav. 6
763 42 HALLSTAVIK


Hallstaviks Mur Och Kakel AB
Sundsbacken 33
763 91 HALLSTAVIK


Siivonens Entreprenad, AB
Vallmov. 13
763 41 Hallstavik


Österman, Lars Åke
Carl Wahrens v. 26
763 34 Hallstavik


Östermans Golv & Bygg Hallstavik ABAnnons:

Bra golvfirma i Hallstavik

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Hallstavik behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Hallstavik som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Hallstavik för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Hallstavik.

Grundläggande info om Hallstavik

Hallstavik är en tätort i Norrtälje kommun, Stockholms län, Uppland, cirka 41 km nordnordväst om Norrtälje, och cirka 61 km ostnordost om Uppsala, belägen där Skeboån mynnar i Edeboviken, mitt i Roslagen.Hallsta var fram till början av 1900-talet, en by gränsande till grannbyarna Tulka, Skärsta och Gottsta.

Yta: 469,23 hektar
Invånarantal: 4 476, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Hallstavik.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.