Golvläggning i Farsta

I staden Farsta finns totalt 14 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Farsta för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Farsta. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Farsta kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Farsta inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Farsta kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Farsta så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Farsta så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Farsta finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Farsta passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

B.E.S.T 24 HB
Kristinehamnsg. 12
123 44 FARSTA


Cared AB
Mårbackag. 19
123 43 Farsta


Celey Group AB
Brunskogsbacken 27
123 71 FARSTA


Easy Handicraft Stockholm
Stadsbudsv. 24
123 54 Farsta


Formela Bygg Och Renovering
Brattforsg. 8
123 50 Farsta


Golv 2000 AB
Mårbackag. 19
123 43 Farsta


Golv 2000 AB
Karlandaplan 6
123 47 Farsta


Greve Stefan Bygg
Rottnerosbacken 169
123 48 FARSTA


Mike och Partners AB
Plast & Byggteknik Eriksson & Ryderstedt AB
Cigarrv. 9
123 57 FARSTA


R. Malms Byggservice
Kristinehamnsg. 91
123 44 FARSTA


Regab AB
Fryksdalsbacken 12
123 43 Farsta


Swegroup All Service AB
Stadsbudsv. 3
123 54 Farsta


Wiströms Bygg & Plattsättning
Ekshäradsg. 216
123 46 FARSTA

Annons:

Bra golvfirma i Farsta

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Farsta behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Farsta som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Farsta för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Farsta.

Grundläggande info om Farsta

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Du kan hitta mer information om staden här Farsta.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.