Golvläggning i Färentuna

I staden Färentuna finns totalt 2 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Färentuna för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Färentuna. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Färentuna kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Färentuna inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Färentuna kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Färentuna så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Färentuna så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Färentuna finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Färentuna passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Kent Sahlström Målarkåren KB
Ölstaholm
179 98 Färentuna


Åkersberga Golv & Kakel
Frälsegårdsv. 16
179 97 FÄRENTUNA

Annons:

Bra golvfirma i Färentuna

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Färentuna behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Färentuna som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Färentuna för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Färentuna.

Grundläggande info om Färentuna

Färentuna är en före detta småort i Ekerö kommun och kyrkby i Färentuna socken på Färingsö. År 2005 bodde 68 personer i Färentuna. Här finns Färentuna kyrka som byggdes på 1100-talet. Inmurade i kyrkan finns runstenarna Upplands runinskrifter 20. I Färentuna finns en skola, med förskoleklass-årskurs 6.

Yta: 9 hektar
Invånarantal: 68, år 2005

Du kan hitta mer information om staden här Färentuna.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.