Golvläggning i Ekerö

I staden Ekerö finns totalt 4 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Ekerö för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Ekerö. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Ekerö kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Ekerö inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Ekerö kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Ekerö så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Ekerö så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Ekerö finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Ekerö passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Ekerö Golvinteriör AB
Allév. 18
178 52 EKERÖ


Strega HB
Herredagsv. 10 B
178 51 Ekerö


Vasastadens Golv AB
Sjöängsv. 4
178 32 EKERÖ


Winema AB
Tegelbruksv. 6
178 30 EKERÖ

Annons:

Bra golvfirma i Ekerö

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Ekerö behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Ekerö som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Ekerö för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Ekerö.

Grundläggande info om Ekerö

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Ekerö.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.