Golvläggning i Bergshamra

I staden Bergshamra finns totalt 4 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Bergshamra för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Bergshamra. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Bergshamra kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Bergshamra inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Bergshamra kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Bergshamra så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Bergshamra så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Bergshamra finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Bergshamra passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Bygg & Montage L Hermansson
Moraängsvägen 19
761 11 Bergshamra


Norrtälje Golv AB
Furuberg
Bergshamra


RKM Kakel AB
Blåbärsstigen 17
761 11 Bergshamra


Stockholms Golventreprenör Åke Lundberg AB
Vedastigen 24
761 12 BERGSHAMRA

Annons:

Bra golvfirma i Bergshamra

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Bergshamra behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Bergshamra som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Bergshamra för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Bergshamra.

Grundläggande info om Bergshamra

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Bergshamra.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.