Golvläggning i Bandhagen

I staden Bandhagen finns totalt 20 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Bandhagen för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Bandhagen. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Bandhagen kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Bandhagen inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Bandhagen kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Bandhagen så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Bandhagen så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Bandhagen finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Bandhagen passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

4my Help AB
Lillhagsv. 24
124 71 BANDHAGEN


Aldo Golv- & Mattläggningsfirma
Lerbäcksgränd 5
124 66 BANDHAGEN


Burtan, Tomasz Grzeg
Hovstagränd 11
124 70 Bandhagen


Enrique Golvservice KB
Vintrosag. 3
124 73 BANDHAGEN


Ferms Bygg Och Miljöteknik
Spårfinnargränd 5
124 64 BANDHAGEN


Fruängens Golv & Betong AB
Harpsundsv. 162
124 59 BANDHAGEN


Golvprojekt Keramik
Stallarholmsv. 43
124 59 BANDHAGEN


Högdalens Golvservice AB
Sjösav. 127
124 55 BANDHAGEN


K&R Plattsättning
Sjösav. 49
124 55 BANDHAGEN


Leandros Golv
Vintrosag. 3
124 73 BANDHAGEN


Lenins Golvcenter KB
Stövarg. 45
124 61 Bandhagen


M&M Takservice Entreprenad HB
Vallhornsg. 24
124 61 Bandhagen


Mh Golv
Skeppstav. 10
124 30 Bandhagen


Nordström Golvslipning AB, Ben
Sjösav. 29
124 55 BANDHAGEN


Pauls Mäster Golv Service AB
Göksholmsbacken 27
124 74 Bandhagen


Pdh Bygg Service AB
Olshammarsg. 63
124 75 BANDHAGEN


Sjöströms Inredningar KB
Mosstenabacken 7
124 32 Bandhagen


Tn Entreprenad
Kvistbrog. 24
124 67 Bandhagen


Tomasz Graczyk
Axbergsgränd 8
124 66 BANDHAGEN


Örby Bad & Bygg AB
Skebokvarnsv. 43
124 33 BANDHAGEN

Annons:

Bra golvfirma i Bandhagen

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Bandhagen behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Bandhagen som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Bandhagen för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Bandhagen.

Grundläggande info om Bandhagen

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Du kan hitta mer information om staden här Bandhagen.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.