Golvläggning i Bagarmossen

I staden Bagarmossen finns totalt 5 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Bagarmossen för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Bagarmossen. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Bagarmossen kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Bagarmossen inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Bagarmossen kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Bagarmossen så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Bagarmossen så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Bagarmossen finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Bagarmossen passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Bikeå Golv HB
Stångåv. 14
128 44 BAGARMOSSEN


Inge Erikssons Parkett & Linjemarkering AB
Stångåv. 9 B
128 44 BAGARMOSSEN


Skärgårdens Plattsättning
Voxnegränd 2
128 43 Bagarmossen


Sköndals Golv & Badrum AB
Ljusnev. 3
128 48 BAGARMOSSEN


Startile Plattsättning AB
Kolbäcksgränd 31
128 46 BAGARMOSSEN

Annons:

Bra golvfirma i Bagarmossen

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Bagarmossen behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Bagarmossen som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Bagarmossen för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Bagarmossen.

Grundläggande info om Bagarmossen

Bagarmossen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. De gamla områdena från 1950-talet består av en blandning av låga flerfamiljshus och småhus- respektive radhusområden.

Yta: 198 hektar
Invånarantal: 10 915, år 2015

Du kan hitta mer information om staden här Bagarmossen.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.