Golvläggning i Älvsjö

I staden Älvsjö finns totalt 17 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Älvsjö för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Älvsjö. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Älvsjö kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Älvsjö inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Älvsjö kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Älvsjö så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Älvsjö så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Älvsjö finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Älvsjö passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

AB Årsta Bygg Och Entreprenad
Tosteröv. 7
125 70 älvsjö


Areal Golv AB
G. Huddingev. 419
125 42 ÄLVSJÖ


Dati Måleri
Stamg. 13
125 74 älvsjö


Golvslipnings Bolaget I Stockholm AB
Konsumentv. 12
125 30 älvsjö


Johnny Flyktmans Plattsättning AB
Götalandsv. 216
125 44 ÄLVSJÖ


Lansen VVS AB
Herr Stens v. 29
125 30 älvsjö


Larsson & Janssons Golvhantverk AB
Långbrodalsv. 3 B
125 32 älvsjö


Linds Terazzo AB
Stamg. 41
125 74 älvsjö


MRson Bygg AB
Nääfgränd 7
125 30 älvsjö


Oden Golv Och Allservice AB
Stjärnhovsv. 13
125 40 ÄLVSJÖ


Oden Golvslipning
Stjärnhovsv. 13
125 40 ÄLVSJÖ


Parkett Design Je AB
G. Huddingev. 447
125 42 ÄLVSJÖ


Piehls Golv & Fastighet AB
Vantörsv. 213
125 55 ÄLVSJÖ


Prw Plattsättning
Svartlösav. 222
125 52 älvsjö


Stig Erikssons Golv AB
Långbrodalsv. 32
125 32 älvsjö


Älvsjö Golvslipning
Långsjöv. 23
125 30 älvsjö


Älvsjö Plattsättning AB
Svärtav. 3
125 40 ÄLVSJÖ

Annons:

Bra golvfirma i Älvsjö

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Älvsjö behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Älvsjö som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Älvsjö för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Älvsjö.

Grundläggande info om Älvsjö

Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra samt till Snättringe i Huddinge kommun. Stadsdelen bildades 1926 och innefattade då dagens stadsdelar Fagersjö sjön Magelungen, Rågsved och Hagsätra.

Yta: 203 hektar
Invånarantal: 1061, år 2013

Du kan hitta mer information om staden här Älvsjö.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.