Golvläggning i Älta

I staden Älta finns totalt 8 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Älta för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Älta. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Älta kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Älta inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Älta kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Älta så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Älta så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Älta finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Älta passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Bandhagens Däck & Recond AB
Env. 23
138 35 älta


Calles Golv & Entreprenad
Lönnv. 3
138 35 älta


Calles Golvservice
Lönnv. 3
138 35 älta


Elofsson Wood & Concrete AB
Kolarängsv. 7 B
138 33 älta


Hedvigslund Golv & Kakel
Evalundsv. 132
138 34 ÄLTA


Måsab AB
Evalundsv. 11
138 34 ÄLTA


Nordiska Parkettservice & Städ HB
Oxelv. 29
138 31 älta


Sequr Bygg AB
Örkroken 2
138 40 älta

Annons:

Bra golvfirma i Älta

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Älta behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Älta som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Älta för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Älta.

Grundläggande info om Älta

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånarantal: 9989, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Älta.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.