Golvläggning i Grisslehamn

I staden Grisslehamn finns totalt 2 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Grisslehamn för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Grisslehamn. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Grisslehamn kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Stockholm.
Annons:

Golvläggare aktiva i Grisslehamn inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Grisslehamn kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Grisslehamn så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Grisslehamn så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Grisslehamn finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Grisslehamn passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Stockholm.

Allagolv Otto Segerros AB
Kvarnsands Strandväg 30
764 56 GRISSLEHAMN


Mats Golv Singö
Länsman 13
764 57 Grisslehamn

Annons:

Bra golvfirma i Grisslehamn

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Grisslehamn behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Grisslehamn som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Grisslehamn för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Grisslehamn.

Grundläggande info om Grisslehamn

Grisslehamn är en tätort och hamn vid Ålands hav, inom Väddö socken i Norrtälje kommun, Stockholms län. Det ursprungliga Grisslehamn, idag kallat Gamla Grisslehamn och lokaliserat ett par mil söder om dagens Grisslehamn, nämns i historiska handlingar första gången 1376 rörande postgången till Finland via Åland.

Yta: 122 hektar
Invånarantal: 249, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Grisslehamn.