Golvläggning i Strängnäs

I staden Strängnäs finns totalt 11 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Strängnäs för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Strängnäs. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Strängnäs kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Södermanland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Strängnäs inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Strängnäs kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Strängnäs så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Strängnäs så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Strängnäs finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Strängnäs passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Södermanland.

Adamant Golvteknik AB
Finningev. 75
645 42 Strängnäs


Cw Plattsättning AB
Värngatan 1
645 32 STRÄNGNÄS


Gripsholms Golv AB
Nyg. 30 A
645 31 Strängnäs


Inverness Bygg & Golv KB
070 - 315 69 46Meelo AB
Sergeantsstigen 5
645 33 Strängnäs


Sten & Kakel Mälardalen AB
Åsv. 3
645 91 Strängnäs


Strängnäs Golvtjänst AB
Västerviksg. 22
645 30 STRÄNGNÄS


Svenska Trägolv
Aspö Viksängs Gård 1
645 93 Strängnäs


Vansö Bygg Och Golv AB
Rotebyv. 4
645 92 STRÄNGNÄS


Vansö Bygg och Golv AB
Eskilstunav. 36
645 34 STRÄNGNÄS


Våtrumsspecialisten Strängnäs AB
Fogdö Lundby 3
645 92 STRÄNGNÄS

Annons:

Bra golvfirma i Strängnäs

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Strängnäs behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Strängnäs som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Strängnäs för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Strängnäs.

Grundläggande info om Strängnäs

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Strängnäs.