Golvläggning i Oxelösund

I staden Oxelösund finns totalt 7 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Oxelösund för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Oxelösund. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Oxelösund kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Södermanland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Oxelösund inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Oxelösund kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Oxelösund så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Oxelösund så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Oxelösund finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Oxelösund passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Södermanland.

Bema Allservice
Pilv. 2
613 37 OXELÖSUND


CN s Golv O Kakel
Björkv. 21
613 41 Oxelösund


Cns Golv och Kakel AB
Björkv. 21
613 41 Oxelösund


Fix Idé AB
Bäringsv. 9
613 35 OXELÖSUND


Golv Miljö Mats Gylfhe
Basttorpsv. 13
613 41 Oxelösund


Le & Ed Bygg AB
Nyponv. 29
613 38 Oxelösund


Oxelö Golv AB
Torgg. 22
613 30 Oxelösund

Annons:

Bra golvfirma i Oxelösund

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Oxelösund behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Oxelösund som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Oxelösund för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Oxelösund.

Grundläggande info om Oxelösund

Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Yta: 1 157,12 hektar
Invånarantal: 10870, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Oxelösund.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.