Golvläggning i Katrineholm

I staden Katrineholm finns totalt 14 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Katrineholm för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Katrineholm. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Katrineholm kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Södermanland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Katrineholm inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Katrineholm kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Katrineholm så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Katrineholm så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Katrineholm finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Katrineholm passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Södermanland.

Bygg & Interiör Golventreprenad AB
Starrv. 6
641 49 Katrineholm


Bygg & Interiör I Katrineholm AB
Starrv. 10
641 49 Katrineholm


Formbetong Anläggning AB
Florag. 8
641 33 KATRINEHOLM


Golv & Kakelteamet Katrineholm AB
Gyllenhorns v. 8
641 37 KATRINEHOLM


Golvbolaget I Katrineholm, AB
Jämtlandsg. 43
641 36 Katrineholm


Golvcenter i KFV AB
Rönng. 8
641 52 Katrineholm


Golvtjänst I Katrineholm
Forssjö Vitmossen
641 93 KATRINEHOLM


GrizzlyBygg
Ekebergsv. 11
641 95 KATRINEHOLM


Hj Petterssons Golv Kakel AB
Ljungv. 31
641 39 KATRINEHOLM


Håkans Golv o. Kakel
Ljungv. 31
641 39 KATRINEHOLM


Kakelpalatzet & Eldabutiken
Videv. 2
641 49 Katrineholm


Katrineholms Golv AB
Mov. 2
641 49 Katrineholm


Mjuka Mattor & Golv AB
Krämbols g. 21
641 91 KATRINEHOLM


Ollander och Pettersson Golv AB
Fredsg. 2
641 30 Katrineholm

Annons:

Bra golvfirma i Katrineholm

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Katrineholm behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Katrineholm som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Katrineholm för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Katrineholm.

Grundläggande info om Katrineholm

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Katrineholm.